П`ятниця, 13.03.2026, 16:57  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Я чув, що Hydromarket має великий вибір дробарок — хто-небуд
tishenckovalya2010Дата: Четвер, 14.08.2025, 11:33 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Я чув, що Hydromarket має великий вибір дробарок — хто-небудь замовляв? Чи справді багато моделей, і чи легко порадять під конкретну задачу?

hochzeitsagenturaДата: Четвер, 14.08.2025, 14:21 | Сообщение # 2
Рядовий
Статус: Offline
Так, у мене схожа ситуація була — шукали з батьком хорошу дробарку для великих гілок і пнів. На сайті Hydromarket дійсно бачив широкий каталог: мабуть, знайдеться модель, яка і по потужності, і по діаметру перепаде під твої потреби https://hydromarket.com.ua/g26622808-derevodrobilki . Зацікавились — написав у чат, пояснили, як це працює: подача матеріалу, вал із зубами дробить, далі стружка падає на сито, що лишнє — повторно перемелюється. Чесно кажучи, дуже приємно, що не просто "візьми щось", а з фаховою консультацією — допомогли підібрати варіант, аби звести зусилля до мінімуму. А ще гарантована доставка, офіційна упаковка, ніхто не "накосячить". Якщо ставиш питання серйозно — вони теж так працюють.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ