Субота, 19.07.2025, 20:10  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як навчитися робити хороші фото на мобільний
xtrance1991Дата: Неділя, 30.03.2025, 18:55 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Як навчитися робити гарні фотографії на мобільний? Здається, що знімати на телефон досить просто, але насправді, щоб фото виглядали професійно, потрібно розуміти багато нюансів. Як правильно вибрати освітлення, яке місце для зйомки обрати, як підлаштувати камеру? Може, є якісь поради щодо налаштувань телефону або певних технік, що допомагають зробити знімки більш привабливими та чіткими?

vasya195Дата: Неділя, 30.03.2025, 18:56 | Сообщение # 2
Сержант
Статус: Offline
Я рекомендую звернутися до фотошколи Зелений квадрат. Вони проводять курси мобільної фоторогії https://green4.photo/uk/mobphoto/  вони навчають не лише основам композиції та освітлення, а й як використовувати особливості мобільних телефонів для досягнення кращих результатів. На цих курсах ви дізнаєтесь, як працювати з фокусом, кольорами та експозицією, щоб кожен знімок був ідеальним. Я сам проходив навчання, і це дуже допомогло мені покращити мої навички фотографії на телефон.

Сообщение отредактировал vasya195 - Неділя, 30.03.2025, 18:56

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ