Четвер, 28.03.2024, 09:47  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » СПОЖИВАЧ » Продукти » Суші
Суші
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 19.07.2012, 19:06 | Сообщение # 1
Сержант
Группа: Друзья
Сообщений: 22
Репутация: 0
Статус: Offline
Експерти: українцям продають суші з аскаридами та кишковою паличкою

Лікарі просять українців дуже обережно ставитись до такої продукції як суші.

Українські суші можуть бути небезпечні для життя,

Якість суші українського виробництва, які швидко завоювали серця і шлунки українців, вразила експертів, пише ТСН.

Як з'ясувала програма "Гроші", у більшості перевірених українськими експертами зразків суші була виявлена кишкова паличка.

"Ми робили два тести суші, один тест ми брали з суші з ресторанів, другий - суші з доставкою. В обох тестах результати вийшли насправді жахливі. У більшості зразків була виявлена кишкова паличка. Це говорить про те, що в незадовільних санітарних умовах вироблявся цей продукт. Або зберігали його неправильно", повідомила Ніна Кильдій, керівник експертно-аналітичного відділу центру незалежних споживчих експертиз "Тест".

Кишкова паличка може добряче вдарити по організму людини. "Протягом двох-трьох днів симптоматика наростає, не проходить, підвищується температура. Кишкова паличка при потраплянні в урогенітальні області може викликати запалення, часто хронічні цистити", - розповіла лікар-гастроентеролог Інна Павлік.

Українські виробники суші також порушують вимоги щодо зберігання риби – основного інгредієнта суші. "Гістамін - це речовина, яка накопичується в рибі, якщо її довго зберігали. У нас були порушення і по цій речовині. В деяких зразках, які подавали на дегустацію, було волосся", - сказала Ніна Кильдій.

"Навіть один кричущий випадок був, коли ми прийшли в дуже відому мережу ресторанів, в якій подають суші, і нам продали абсолютно несвіжий зразок. Запах був жахливий", - розповіла експерт.

Проте антисанітарія може залишити по собі не лише запах. "На практиці були випадки і дизентерії при прийомі суші, і харчових отруєнь. Може бути ускладнення з проривом кишечника, з кровотечею і потім з язвами на стінці", - розповіла лікар Інна Павлік.

Аскариди, токсокари, опісторхії - це не екзотичні назви видів суші. Глисти у сирій рибі - звичайне явище. "Глистова інвазія на сьогоднішній день - дуже поширене явище. Є такий небезпечний вид глистів, як ехінакок. Ехінакок вражає печінку, легені, він може створювати цілі кістозні утворення, розмножуватися і дуже важко виводиться з організму", - каже лікар.

Тому їсти суші треба намагатися лише у перевірених місцях. Хоча таких, за досвідом експертів, не багато. "В Україні і в Києві потрібно дуже обережно ставитись до такої продукції як суші. Я скажу чесно, я б не радила щось із сирої риби вживати", - порадила Ніна Кильдій. Якщо ж ви так любите суші, що не можете від них відмовитись, то лікарі радять їсти їх не з сирої, а з обробленої риби – вареної чи копченої. Або найкращий варіант – приготувати їх самотужки.
 
AДМДата: Четвер, 02.08.2012, 17:13 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
Ікра заморська...
 
irenashevelaДата: П`ятниця, 24.09.2021, 19:24 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 33
Репутация: 0
Статус: Offline
Я вообще суши не люблю. Лучше уж бургеры
 
dogma911015Дата: П`ятниця, 24.09.2021, 19:36 | Сообщение # 4
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 33
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата irenashevela ()
Я вообще суши не люблю. Лучше уж бургеры

Я тоже не особо люблю суши, бургеры правда вкуснее. Бургеры вы можете заказать с доставкой из ресторана Митерия в Киеве https://miteria.com.ua/ru/dostavka-edy-yz-restorana-v-kyeve/ . По моим наблюдениям там самые вкусные они и готовятся из натурального свежего мяса.
 
makarickckckДата: Вівторок, 22.08.2023, 19:09 | Сообщение # 5
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Репутация: 0
Статус: Offline
А де у Львові смачно суші готують?
 
rittiukiaДата: Вівторок, 22.08.2023, 19:12 | Сообщение # 6
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 22
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата makarickckck ()
А де у Львові смачно суші готують?

Я із задоволенням рекомендую ресторан We Sushi у Львові https://lviv.wesushi.com.ua/ Вони пропонують високоякісні та свіжі суші, різноманітність яких порадує вас. Досвідчені суші-кухарі готують страви з майстерністю, забезпечуючи неперевершений смак. Замовлення на доставку також доступне, що робить We Sushi відмінним вибором для задоволення смачними суші в затишній обстановці вашого будинку!
 
wanessccaДата: П`ятниця, 08.09.2023, 13:28 | Сообщение # 7
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
Кто из Одессы? Какую доставку суши можете посоветовать?
 
payulassДата: П`ятниця, 08.09.2023, 13:39 | Сообщение # 8
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата wanesscca ()
Кто из Одессы? Какую доставку суши можете посоветовать?

Я уже много раз заказывала в ресторане «Ресто-Престо» доставку суши https://resto-presto.com.ua/ И пицца мне их тоже очень нравится! Теперь могу с уверенностью сказать, что в Одессе, это одно из лучших заведений! Цены адекватные, и часто у них есть акции и скидки, что делает заказ ещё более привлекательным. Готовят там очень вкусно, а главное - качественно! Обязательно попробуйте их кухню! 
Прикрепления: 2542492.jpg (58.6 Kb)
 
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » СПОЖИВАЧ » Продукти » Суші
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ