П`ятниця, 29.03.2024, 14:31  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » Сланцевий газ Олеська площа » Як територіальні громади через ОМС та ОСН захищають свої права ? » Територіальні громади Буського району проти Сланцевого газу
Територіальні громади Буського району проти Сланцевого газу
AДМДата: Четвер, 07.06.2012, 16:43 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
Сланцевий газ
Мешканці Буського району будуть палити солому, але не дозолять видобувати у себе сланець

Мешканці Буського району Львівщини не дозволять проводити на території району навіть експериментального вивчення запасів сланцевого газу та можливостей його видобування.

Про це під час круглого столу «Сланцевий газ Олеської площі: перспективи та ризики» заявив голова Буської районної ради Володимир Замроз.

Він наголосив, що геологи не можуть дати гарантії, що видобування сланцевого газу не вплине на екологію району та на якість підземних вод.

«Сьогодні я офіційно заявляю, що громада Буського району не дозволить навіть експериментальну бурову установку поставити на території району. Ми не готові і не хочемо експериментувати на території Буського району. Я буду разом з кожною громадою, біду підносити людей, щоб просто не пустити бурову установку на нашу територію», – зазначив голова райради.

Він запевнив, що у Буському районі 90% людей беруть воду з колодязів, тож вони готові видобувати біопаливо, однак не допустять потрапляння хімікатів у підземні води.

«Я чудово розумію, що енергетична безпека держави сьогодні це є перше питання, але, повірте, в Буському районі готові палити солому, в нас є достатньо біопалива. Сьогодні біопаливом на території Буського району можна опалювати бюджетну сферу», – сказав Замроз.
 
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » Сланцевий газ Олеська площа » Як територіальні громади через ОМС та ОСН захищають свої права ? » Територіальні громади Буського району проти Сланцевого газу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ