Вівторок, 23.04.2024, 08:19  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » СТРАХУВАННЯ » АВТОЦИВІЛКА ЛЬВІВ » Обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності
Обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності
автоцивілкаДата: Четвер, 08.03.2012, 22:57 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Администраторы
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
Обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності (ОСАГО)
З 1 січня 2005 року набрав чинності Закон України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» . Страхування автоцивільної відповідальності – цивілізована практика, прийнята у всьому світі, яка дозволить забезпечити учасників дорожнього руху від непередбачених збитків, пов'язаних зі спричиненням збитку життю, здоров'ю або майну. У жовтні 2005 р. були прийняті зміни у зазначений Закон. Згідно цим змінам, у випадку, якщо винуватець ДТП не був застрахований по ОСЦПВВНТЗ, виплати потерпілому водієві проводитимуться тільки в тому випадку, якщо він сам був застрахований за полісом обов’язкової цивільно-правової відповідальності.
Навіщо Вам потрібний поліс АВТОЦИВІЛКИ (ОСЦПВВНТЗ)?
Придбавши поліс АВТОЦИВІЛКИ (ОСЦПВВНТЗ), Ви, в межах страхової суми, знімаєте з себе відповідальність за матеріальний збиток, який можете нанести життю і здоров'ю, а також майну потерпілих. Після набуття чинності Закону про автоцивілку формується система, яка гарантує всім учасникам дорожньо-транспортного руху відшкодування шкоди, нанесеної життю, здоров'ю і майну. Кожен, навіть найдосвідченіший водій, може потрапити в неприємну ситуацію на дорозі, в якій він стане винуватцем ДТП або виявиться жертвою "підстави". За українським законодавством винуватець дорожньо-транспортної події зобов'язаний відшкодувати збиток, нанесений третім особам.
Що застраховане за договором АВТОЦИВІЛКИ (ОСЦПВВНТЗ)?
Страховим випадком визнається факт спричинення збитку життю, здоров'ю або майну третіх осіб в результаті дорожньо-транспортної події, що трапилася з вини або по необережності водія, що уклав договір страхування.
 
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » СТРАХУВАННЯ » АВТОЦИВІЛКА ЛЬВІВ » Обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ